Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Συνέvτευξη Bullet Cost & Shockin Steve(Bullets)



Το Rockabilly είναι τρόπος ζωής δεν βάζουμε στολή . 



-Τα ονόματα που έχετε είναι Bullet Cost και Shockin Steve,δεν είναι φυσικά τα κανονικά σας ονόματα .Θα ήθελα να μου πείτε πως βγήκαν αυτά τα ψευδώνυμα διότι εσείς οι δυο είστε αυτοί που έχουν ψευδώνυμα και φυσικά και το όνομα του συγκροτήματος.
Bullet Cost:Βασικά μας τα βγάλανε ,δεν τα βγάλαμε εμείς .Το δικό μου λόγο του συγκροτήματος με φώναζαν Bullet και έμεινε ,όσο για τον Στέφανο είχε μια μπαντούλα που λεγόταν Shockins και έμεινε Shockin Steve.
Shockin Steve:Και έμενα έτσι έγινε με φώναζαν Shockin και έμεινε ,σημειωτέον ότι οι Shockins υπάρχουν ακόμα και παίζουμε κάθε Δευτέρα διασκευές rockabilly,όπου παίζει και ο Κώστας(Bullet Cost/Drums).

-Το όνομα Bullets πως βγήκε;
Bullet Cost:Ήμασταν στο studio και γράφαμε σε ένα κασετόφωνο τότε ,μόλις είχαμε τελειώσει την ηχογράφηση από ένα κομμάτι ,μας είχε αρέσει το αποτέλεσμα και τότε είχαμε κολλήσει με την λέξη σφαίρα π.χ. κοίτα σφαίρα πάει και πάνω στην συζήτηση τους λέω δεν το βγάζουμε Bullets.

-Η πρώτη σας δισκογραφική δουλεία ήταν ένα 7ιντσο το 2003 και το 2007 μια ολοκληρωμένη δουλεία το Final Race και τώρα τελευταία ένα compilation album.
Shockin Steve:Και ένα βινύλιο βγάλαμε το My Bonnie .

-Θα έρθω και σε αυτό ,ποσό δύσκολο είναι να κάνει κάποιος rockabilly album αυτή την εποχή στην Ελλάδα;
Shockin Steve:Όσο δύσκολο να κάνεις οτιδήποτε ,θέμα όρεξης είναι .Είχαμε και άλλες κυκλοφορίες απλά αυτά είναι τα επίσημα δικά μας. Έχουμε ένα demo και σε πολλές συλλογές είμαστε μέσα όπου έχουμε ακυκλοφόρητα που βγήκαν μόνο για εκεί ,απλά από τα πολλά live και επειδή θέλαμε να βγάλουμε γούστα αντί να ηχογραφούμε γι’ αυτό έχουμε λίγα πράγματα. Και τώρα ετοιμάζουμε album ,ήδη γράφουμε.

-Η επομένη ερώτηση θα ήταν αυτό .Πότε θα έχουμε ένα νέο album.
Bullet Cost:Ήδη είμαστε σε διαδικασία.
Shockin Steve:Θα βγει το single του album με 2 κομμάτια πάλι και συνεχίζουμε να γράφουμε.

-Steve για το My Bonnie θα ήθελα να μου πεις γιατί εσύ την έγραψες την ιστορία.
 Shockin Steve:Την ιστορία του clip θέλεις να πεις. Ναι η ιστορία είναι δικιά μου βεβαία είχε μεγάλη συμμετοχή ο Χάρης με την κιθάρα ,ουσιαστικά μαζί δουλέψαμε την ιδέα για το πώς θα γίνει. Έγινε με 2 συνεργεία ένα Βουλγαρία και ένα Ελλάδα.

Bonnie είναι πραγματικός χαρακτήρας;
Shockin Steve:Όχι είναι μια φανταστική ιστορία. Η Bonnie είναι ένα παραδοσιακό σκοτσέζικο κομμάτι .Το όποιο έτυχε να το παίξουμε σε ένα live στην Γένοβα στην Ιταλία και ο κόσμος είχε ανεβεί πάνω στη σκηνή και μας έλεγε παίξτε το Bonnie,το παίξαμε και μας κόλλησε.

-Στο βίντεο του Bonnie έχει και μια καθολική εκκλησία για ποιο λόγο ;
Bullet Cost:Υπάρχει στην Θεσσαλονίκη αυτή η εκκλησία.
Shockin Steve:Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος απλά επειδή το όλο story του βίντεο είναι αμερικάνικο θέλαμε να το πλησιάσουμε όσο περισσότερο γινόταν.

-Με ποιους Έλληνες και ξένους αυτού του είδους έχετε συνεργαστεί ή  θα θέλατε να συνεργαστείτε;
Bullet Cost:Αν παίξαμε live θέλεις να πεις .Με πολλούς, αμέτρητους.

-Με ποιους θα θέλατε από αυτούς που είναι και δεν είναι στην ζωή;
Shockin Steve:Δεν έχουμε τέτοια όνειρα. Βασικά εγώ ποτέ δεν επικεντρώνομαι στα άτομα αλλά στο είδος και στην μουσική .Μας ενδιαφέρει το feeling να είναι αυθεντικό .Ποτέ δεν ήμασταν προσωπολάτρες.
Bullet Cost:Ε εντάξει λίγο. Όλους τους αγαπάμε όλους τους λατρεύουμε.
Shockin Steve:Εγώ από μικρός έχω κόλλημα με τον Gene Vincent.
Bullet Cost:Και εγώ με τον Robert Gordon.
Shockin Steve:Αλλά δεν επικεντρωνόμαστε τόσο στα άτομα όσο στην μουσική π.χ. μπορεί να γουστάρουμε και με ένα κομμάτι που δεν τον ξέρει ούτε η μανά του ,που μπορεί να είναι πολύ πιο δυνατό από κάποια που έγιναν γνωστά .Συνέχεια σκάβουμε και βρίσκουμε πράγματα που ακόμα και αυτοί που τα γράψαμε δεν πιστεύω να τα θυμούνται ότι τα έχουν γράψει.

-Πάντως σύμφωνα με τη μουσική πάει και το Look και από ότι φαίνετε ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο ,έναν πολύ όμορφο κόσμο που όλοι τον θαυμάζουν .Αλήθεια αυτός ο κόσμος περιλαμβάνει pin up girls ,παλιά αυτοκίνητα ,παλιές μηχανές;
Bullet Cost:Εννοείτε !Ότι μπορούμε βεβαία.

-Οι γυναίκες σας δηλαδή είναι pin up girls;
Shockin Steve:Ναι βεβαία η δικιά μου είναι.
Bullet Cost:Είναι τρόπος ζωής για εμάς και μπαμπάδες είμαστε με παιδιά ,κανονικά ,δεν βάλαμε την στολή μας και ήρθαμε και στην δουλεία μας έτσι πάμε .Συναντώ στο δρόμο παλιούς φίλους και μου λένε ακόμα έτσι; 
Shockin Steve:Μας λένε δεν άλλαξες από τότε.
Bullet Cost:Και τους λεμέ εσύ άλλαξες ,γιατί άλλαξες και έγινες κακόμοιρος και γέρασες;(γέλια)Εγώ δεν θέλω να γεράσω πώς να γίνει ή θέλω να γεράσω έτσι όπως θέλω όχι όπως πρέπει.

-Σας ευχαριστώ πολύ.

Bullet Cost, Shockin Steve :Και εμείς ευχαριστούμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου